Proč zvolit BIOCULTUS?

Naše kompostovací systémy patří ke špičce světového trhu, což potvrzují i ocenění od OSN. Naše vlajkové lodě, BIOCULTUS GT 120 a BIOCULTUS GT 330, nabízejí vynikající vlastnosti a jsou ideální pro veřejné toalety, zahradní toalety, chaty a moderní glamping. Dokáží fungovat off-grid v jakýchkoli přírodních podmínkách.

Skvělá kvalita za dostupnou cenu

Výrobky BIOCULTUS v dlouhodobém provozním výhedu jsou obvykle o 30–45 % levnější než konkurenční alternativy. Funguje bez chemie a jsou založeny na nenáročném a ekonomickém provozu bez zápachu.

Více než 30 let zkušeností

Přestože jsme mladá česká firma, opíráme se o zkušenosti finského výrobce technologií s více než 30-letou historií a know-how v oblasti kompostovacích toalet.

Výkonnost v náročných podmínkách

Naše systémy jsou testovány v extrémních podmínkách, od drsných severských po horké pouštní klima. Systém BIOCULTUS dosáhl evropských standardů mikrobiologických testů, a to za pouhý 1 měsíc v chladném Finsku. V naší středoevropské realitě pak fungují ještě lépe!

Umíme vyřešit i vaši toaletu

Díky tomu, že jsme součástí globální skupiny GREEN TOILET, která představuje tisíce instalací po celém světě máme řešení pro každou lokalitu. S čím nemáme zkušenost zde v ČR, tím se jistě už v minulosti zabývali naši kolegové ze Skandinávie, Anglie nebo třeba Nového Zélandu.

Zákaznický servis

Zákaznický servis pro nás není jen povinnost, ale vášeň. Jsme tu pro vás, abychom zajistili bezproblémový a spokojený zážitek s našimi kompostovacími toaletami. S radostí vám poskytneme technické informace, rady a odpovědi na vaše otázky. Vaše spokojenost je naší prioritou, a proto klademe důraz na rychlost, efektivitu a transparentnost.

Transparentnost cena a nabídka

Nákup kompostovacího záchodového systému může být matoucí. V BIOCULTUS se snažíme být transparentní a pomoci vám vybrat to nejlepší řešení bez skrytých poplatků a záludností. Nenašli jste všechny informace? Obraťte se na nás.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz